Huysman Architects

Knokke-Heist

Over Huysman Architects

Ik ben Stephanie Huysman, een gedreven architecte gespecialiseerd in high-end residentie bouw, zowel woningbouw als appartementen. 

Afgestudeerd als architecte in 2019 in ‘KU Leuven Fac. Architectuur’, Campus Sint-Lucas Gent. Ook heb ik een deel van mijn master Architectuur afgelegd in Chili, ‘Pontificia Universidad Catolica de Chile’.

Sinds 1 jaar ben ik mijn eigen architecten firma gestart en sinds kort heb ik een volledig nieuwe, moderne kantoorruimte in het hart van Knokke-Heist.

Kortom, een jonge architectenfirma met veel potentiële groei. 

Wat ik belangrijk vind in de job? Dat je je als architect niet verliest in een bepaald concept en je jezelf gaat herhalen.  Elke site, elke bouwheer, elke bewoner vraagt om een andere aanpak.

Bij mijn ontwerpen draait alles om perfectie in detail en verhoudingen. Ik geloof dat architectuur geen specifieke stijl nodig heeft; transparantie, uitlijning en het creëren van mooie zichten vormen de basis van mijn werk.

Elk project is maatwerk, met een sterke focus op natuurlijke materialen.

Met ook een grote passie voor het interieur ontwerp ik graag vanbinnen uit naar buiten, uitgaande van de leefwereld en woonbehoefte van de toekomstige bewoners.

Met een frisse, vernieuwende blik creëer ik unieke leefruimtes die esthetische harmonie en functionaliteit samenbrengen.

Mijn ontwerpen zijn doordrenkt van warmte en zachtheid, waarbij ik strakke lijnen en minimalistische vormen combineer met uitnodigende elementen. 

Foto's

Openstaande vacatures

Vacatures geplaatst door Huysman Architects

Architect-assistent
27/09/2024
Online tot: november 26, 2024
Sector
Architectenbureau
Aantal werknemers
1 werknemers
Opgericht in
2023
Telefoon
0497871561 049787**** Tonen
Locatie
Knokke-Heist