Hét jobportaal voor architectuur, interieur, stedenbouw,...

ABETEC architecten & ingenieurs nv 663 keer bekeken

Volgen

Deze werkgever heeft nog geen jobs gepubliceerd

ABETEC architecten & ingenieurs nv

Info over de werkgever

Multidisciplinair
Wij zijn niet afhankelijk van partners en dragen de volledige verantwoordelijkheid over uw project. Dat biedt heel wat voordelen: een efficiënte manier van werken, proactiviteit, flexibiliteit, continuïteit, snelle interventies en een groot probleemoplossend vermogen.

Betrokken
Wij vertalen uw filosofie in concrete verwezenlijkingen en ons werk is pas voorbij als u 100% tevreden bent over het eindresultaat. Onze langdurige relaties in binnen- en buitenland bewijzen dat dit geen loze woorden zijn.

Duurzaam
Wij realiseren bouwprojecten met oog voor onze leefomgeving, altijd in balans met uw verwachtingen. Onze specialisten volgen de regelgeving en de technologische ontwikkelingen op de voet om u vakkundig te adviseren.

Efficiënt
Wij verzamelen alle expertise op één plek en die kan op elk moment flexibel aangesproken worden. Onze communicatielijnen zijn direct, onze medewerkers vullen elkaar naadloos aan en uw projectmanager is het directe aanspreekpunt.

Internationaal
Wij hebben een sterke reputatie en het vertrouwen van onze partners kent geen grenzen. Abetec is ook internationaal actief en wij realiseren met onze vertrouwde werkwijze bouwprojecten voor internationale klanten in heel Eur

  

TRANSLATE

VACATURE TELLER