Hét jobportaal voor architectuur, interieur & stedenbouw

Antwerps Architecten Atelier 1052 keer bekeken

Volgen

Antwerps Architecten Atelier heeft 3 jobs online geplaatst

Antwerps Architecten Atelier

Info over de werkgever

Antwerps Architecten Atelier is een creatief ontwerpbureau gevestigd in Antwerpen. Het hoofdkantoor bevindt zich in de Dam-wijk, gelegen tussen het station Antwerpen-Dam en het slachthuis van Antwerpen. De aankoop en renovatie van een pand in een achtergestelde buurt was een bewuste keuze, om zo het geloof in het “werken en wonen in de stad” kracht bij te zetten.

Doorheen de jaren werd ruime ervaring vergaard op bouwkundig vlak, vooral met dossiers waarbij er nadruk word gelegd op technische aspecten. Met zeer uiteenlopende opdrachten en projecten wordt er niet beperkt tot een niche, maar steeds op zoek gegaan naar nieuwe uitdagingen. Hoofdzakelijk zijn de projecten gelegen in stedelijke gebieden en omvatten ze renovatie, restauratie, afbraak en wederopbouw, invulbouw en interieur.

Organisatie- en circulatiepatronen in combinatie met flexibele invulling van de beschikbare ruimte vormen meestal de basis voor de uitwerking van een project. De beeldvorming van de architectuur komt tot stand na een stappenplan dat het team doorloopt, van onderzoek en analyse tot conceptnota’s, finale uitwerking en opvolging. Er wordt steeds rekening gehouden met de reeds aanwezige architectuur, waardoor het eindresultaat altijd geïntegreerd is in de omgeving.

Kortom is AAA uitgegroeid tot een herkenbaar ontwerpbureau en een vaste waarde in Vlaanderen. Dit is te danken aan het feit dat de klant kan vertrouwen op een vaste kern van medewerkers die zowel praktisch als inhoudelijk goed op elkaar ingespeeld zijn. Door de verschillende achtergronden van de medewerkers (architecten, interieurarchitecten, productontwikkelaars, ingenieurs,…) wordt een multidisciplinair team gevormd, wat zich op zijn beurt vertaalt in een grote diversiteit aan opdrachten. Een houding om elke opdracht als uniek te beschouwen, resulteert steeds in een innovatief en dynamisch ontwerp. Antwerps Architecten Atelier verkiest daarom steeds kwaliteit boven kwantiteit.

  

TRANSLATE

VACATURE TELLER