Het grootste jobportaal voor Architectuur

Archeos bv 3445 keer bekeken

Volgen

Archeos bv heeft 1 job online geplaatst

Archeos bv

Info over de werkgever

ARCHITECTEN MET EEN VISIE

Een gezamenlijke visie en een echte passie voor architectuur, dát is wat ons typeert als architect en tuinarchitect te Lokeren. Onze visie vertaalt zich dan ook keer op keer in authentieke architectuur die uw verwachtingen zowel op esthetisch als technisch vlak overstijgt.

AANDACHT VOOR CONTEXT EN OMGEVING

Als architectenbureau geloven we in ontwerpen op menselijke schaal, waarbij een logische schakeling van functies en ruimtes een optimaal leef- en wooncomfort creëert. Een woning of residentie die past in de hedendaagse context en op maat van de omgeving is, dat is waar we naar streven.

MAATWERK IS ONZE BASIS

Elke ruimte vertelt een uniek verhaal. Juist daarom zijn de ontwerpen die we creëren volledig op maat van de ruimte, omgeving en uw persoonlijke voorkeuren. Hiervoor hanteren we een pragmatische benadering die voortvloeit in een prachtige vormentaal. Daarnaast hechten we eveneens belang aan ecologisch wonen. We zijn ervan overtuigd dat duurzame opties een win-winsituatie bieden voor zowel natuur en milieu enerzijds als de consument anderzijds.

  

TRANSLATE

VACATURE TELLER