Hét jobportaal voor architectuur, interieur & stedenbouw

Architectenbureau Maarten Dobbelaere 1971 keer bekeken

Volgen

Architectenbureau Maarten Dobbelaere heeft 1 job online geplaatst

Architectenbureau Maarten Dobbelaere

Info over de werkgever

Over ons

In 2008 werd het multidisciplinaire Architectenbureau Maarten Dobbelaere opgericht. Het ontwerpbureau is niet alleen gespecialiseerd in renovatie-, restauratie-, inbreidings-, uitbreidings- en herbestemmingsprojecten, maar richt zich ook op onderzoek. Zo variëren de projecten van restauraties en renovaties van erfgoedgebouwen tot complexe nieuwbouwprojecten.  We leveren steeds een a tot z dienstverlening aan onze klanten.

 

Het team bestaat momenteel uit 9 medewerkers met verschillende specialisaties (ingenieur-architect, landmeter, bouwkundig tekenaar, EPB-verslaggever, interieurarchitect, kunsthistoricus) en wordt volgens noodzaak aangevuld met freelance medewerkers met de nodige competenties.

 

In het verleden zijn er mooie projecten gereliseerd zoals nieuwbouw Bedrijvencentrum De Punt, de restauratie van Campo Santo en de restauratie van De Latemse Kluis.

Momenteel zijn verschillende lopende projecten (gemeentehuis De Haan, school Gent, school Ronse, restauratie Pastorie Aalst, nieuwbouw Apotheek, Leopoldskazerne Gent… ), maar er staan nu alweer meerdere uitdagingen op ons te wachten waarbij we jouw hulp goed kunnen gebruiken.

  

TRANSLATE

VACATURE TELLER