Het grootste jobportaal voor Architectuur

Architectenvennootschap arch_ID bvba 5328 keer bekeken

Volgen

Architectenvennootschap arch_ID bvba heeft 1 job online geplaatst

Architectenvennootschap arch_ID bvba

Info over de werkgever

Arch_ID bestaat uit een team enthousiaste architecten (M/V) van verschillende leeftijden, dit zorgt voor een innovatief, ervaren en energiebewust team.

De architectenvennootschap legt zich toe op architectuur ingeplant in zijn omgeving met respect voor het bestaande en het duurzaam bouwen. Nieuwbouw, renovatie, verbouwing en interieur worden vanuit deze visie gerealiseerd. Herbestemming, lage energie en passief zijn hierbij belangrijke begrippen.

Vanuit dit standpunt heeft het kantoor zich gespecialiseerd in projecten gaande van woningbouw tot appartementen, houtskelet- of massiefbouw.

De ontwerpen staan in het teken van integratie, de verschillende onderdelen van de aanpalende buitenruimte en architectuur vloeien in elkaar. Licht en de energie bewuste gedachte spelen hierbij een belangrijke rol.

De ontwerpen moeten een positief of uitdijend effect hebben op de gemoedsgesteldheid van de mens en de verdere (her)inrichting van de binnenbuitenruimte.

Een constante studie inzake stedenbouw, architectuur en landschapsarchitectuur vormen het fundament om de ontwerpen te structureren! Samenwerking tussen voornoemde disciplines zijn van essentieel belang (zie activiteiten).

Studiereizen zijn een essentiële confrontatie met de grootmeesters en een bron van overleg en discussieplatforms binnen het kantoor.