Hét jobportaal voor architectuur, interieur, stedenbouw,...

arQ | Architectuurstudio 580 keer bekeken

Volgen

arQ | Architectuurstudio heeft 2 jobs online geplaatst

arQ | Architectuurstudio

Info over de werkgever

Over arQ

ArQ staat garant voor een kwaliteitsvolle, tijdloze architectuur die zich inpast in zijn omgeving, waarbij duurzaam bouwen een uitgangspunt is voor elk project.

We zijn overtuigd van de noodzaak en het nut van duurzaam bouwen. Onze kennis wordt in de dagelijkse architectenpraktijk geïntegreerd, waarbij ernaar wordt gestreefd steeds te kiezen voor betaalbare ecologische oplossingen.

arQ staat voor …

  • een boog, een koepel over  kantoren die de mensen en kennis samenbrengen om nog betere projecten tot stand te brengen.
  • als de afkorting van Arquitectura, omdat we onze focus op architectuur wensen te behouden en verstevigen.

Als de “ar” staat voor … architectuur, voor de nimmer aflatende zoektocht naar kwalitatieve oplossingen, wordt die kwaliteit uitgedrukt door de Q.

De Q staat voor… technisch vernuft

Samengevat staat arQ voor ARCHITECTURALE INTELLIGENTIE.

Visie

Binnen arQ trachten we vernieuwende ideeën , dynamisme en ervaring te bundelen om hoogwaardige ontwerpen op maat te brengen, dit vanuit een sobere maar krachtige en stijlvolle bouwwijze.

arQ bestaat uit een team van vakkundig en bijzonder gemotiveerde ontwerpers met een groot engagement. Ons ontwerpteam heeft de voorbije jaren een belangrijke expertise opgebouwd, zeker in gebouwen met soms heel specifieke en complexe nevencondities. Naast grote nieuwbouwprojecten werden ook tal van ingrijpende verbouwingsprojecten van woningen , appartementsgebouwen , winkels en overheidsgebouwen uitgevoerd.

Onze benadering van stedenbouw en architectuur leiden uiteindelijk tot een boeiende en aangename leefomgeving voor elke gebruiker, bezoeker of toevallige passant.

Pas dan vinden wij dat architectuur ook geslaagd is.

  

TRANSLATE

VACATURE TELLER