Hét jobportaal voor architectuur, interieur, stedenbouw,...

Delmulle Delmulle Architecten 367 keer bekeken

Volgen

Delmulle Delmulle Architecten heeft 1 job online geplaatst

Delmulle Delmulle Architecten

Info over de werkgever

Binnen onze werkwijze zijn veel disciplines nauw betrokken, zoals grenswetenschap en menselijk gedrag. Deze verwevenheid van disciplines is nog niet echt gebruikelijk, maar ons uitgangspunt pur sang: een visie die sterk gericht is op omgevingen en de effecten van gebouwen op de openbare ruimte, en pas in tweede instantie op de vorm zelf. Een humane context met actieve en participerende gebruikers is voor ons van groot belang. Overheidsprojecten zijn hiervoor het ideale werkterrein.

Wij zoeken in elk project naar logica en zijn van mening dat architecturale beslissingen moeten voortvloeien uit het unieke karakter van een bepaalde locatie of situatie. Elk project vertrekt vanuit de kracht van de omgeving.

Met alles wat we doen, streven we naar het creëren van toegevoegde waarde. Daarom kijken we altijd naar onze projecten in breedste zin en creëren mogelijkheden die verder reiken dan de opdracht of de opdrachtgever. Soms niet de meest voor de hand liggende. Wij voelen ons zeer comfortabel op de grens tussen de regelgeving en het normale in al zijn facetten en gaan hierover graag een dialoog aan.

Er is een duidelijk engagement, ook in projecten die voor particulieren gerealiseerd worden, om te werken aan projecten die een impact hebben op de omgeving en sociaal georiënteerde concepten. Met onze inmiddels enigszins bekende, ongebruikelijke ideeën willen we de omgeving helpen ontwikkelen tot een hoogwaardige ruimtelijke gemeenschap.

We hebben ons kantoor in de oude cichoreifabriek ‘De Lelie’ in Petegem aan de Schelde. Dit project illustreert duidelijk onze visie, met veel aandacht voor de oorspronkelijke structuur en de troeven van het oorspronkelijke gebouw. Met ons kantoor in een landelijke stad zijn we bezorgd over de architecturale, en landschappelijke vormgeving van provinciesteden en haar omgeving. Het is fascinerend om mee vorm te geven aan deze naïeve landelijke omgeving. Daarnaast hebben we een groot deel van onze opdrachten in centrumsteden. Wij zien de schommeling tussen deze twee werelden als een toegevoegde waarde. We hebben altijd het objectieve standpunt van een buitenstaander en we zien onszelf echt als vertegenwoordigers van beide omgevingen.

We durven te zeggen dat we een stedelijke benadering van een project in een landelijke omgeving en een stedelijke benadering in een landelijke omgeving hebben. Ons sociale leven volgt overigens precies dezelfde golfbeweging.

  

TRANSLATE

VACATURE TELLER