Hét jobportaal voor architectuur, interieur & stedenbouw

DSM Keukens 665 keer bekeken

Volgen

DSM Keukens heeft 1 job online geplaatst

DSM Keukens

Info over de werkgever

FAMILIE DE SCHEPPER – MARTENS

De roots van DSM Keukens liggen in Nevele. Het inspirerende verhaal van DSM Keukens begint vlak na de Eerste Wereldoorlog in 1919. Honoré De Geetere, de overgrootvader van Koen De Schepper, had een bescheiden winkel in ijzerwaren, landbouwmachines en keukengerei in het centrum van Nevele. Dertig jaar later neemt dochter Antoinette De Geetere de verkoop op zich. Onder haar impuls breidt het productaanbod keukengerei stevig uit.

Ze stapt in 1958 in het huwelijksbootje met André De Schepper. Het familiebedrijf blijft verder bloeien onder deze tweede generatie. Antoinette en André krijgen samen een zoon Koenraad De Schepper. Zoon Koen neemt het familiebedrijf over samen met zijn echtgenote Fabienne Martens in 1982. Samen met hun kinderen Sofie en Tim staan ze vandaag de dag nog steeds aan het roer.

Sofie staat in voor innovatie en marketing, waar Tim zich sinds 2018 ontfermt over de aankoop. De 4de generatie is klaar om een vervolg te schrijven aan dit succesverhaal en groeit verder in Vlaanderen en Wallonië.

  

TRANSLATE

VACATURE TELLER