Hét jobportaal voor architectuur, interieur & stedenbouw

HVC Architecten 121 keer bekeken

Volgen

HVC Architecten heeft 2 jobs online geplaatst

HVC Architecten

Info over de werkgever

HVC Architecten ontwerpt en realiseert uiteenlopende bouwprojecten in gans Vlaanderen, met bureaus te Hasselt en Keerbergen. We zijn zeer actief in de bouw van alle mogelijke types bedrijfsgebouwen, gaande van de kleinere KMO tot zeer grote logistieke projecten, maar evenzeer realiseren we ook heel veel retailprojecten, kantoorprojecten en appartementsgebouwen.

We zijn in basis een horizontaal gestructureerd bureau waar elke medewerker een even belangrijke speler in het architectuurproces vormt en waar iedereen zijn/haar specifieke rol binnen het team speelt.

We proberen ons voornamelijk te onderscheiden van andere bureaus door enerzijds een uiterst flexibele aanpak van de projecten en anderzijds een doorgedreven professionele benadering van het gestelde PVE, waar, ook in de voortrajecten, HVC Architecten de klanten intens begeleidt bij de ontwikkeling van het project.

Deze aanpak resulteert in ontwerpen waar functionaliteit en efficiëntie de basis vormen voor de architectonische kwaliteiten van de diverse ontwerpen.

  

TRANSLATE

VACATURE TELLER