Hét jobportaal voor architectuur, interieur, stedenbouw,...

UZ Gent 274 keer bekeken

Volgen

UZ Gent heeft 1 job online geplaatst

UZ Gent

Info over de werkgever

Je job, je hart

Het UZ Gent biedt jou een waaier van topjobs met een hart. Als universitair centrum voor patiëntenzorg, opleiding en onderzoek bieden we je echter nog veel meer dan een boeiende loopbaan. Je komt in een toonaangevende, dynamische organisatie terecht.

UZ Gent zorgt voor jou

In het UZ Gent krijgen niet enkel patiënten maar ook medewerkers
de beste zorgen. Het ziekenhuis besteedt daarom veel aandacht aan professionele ontwikkeling en interne en externe samenwerking. We betrekken jou en je collega’s bij het ontwikkelen van het ziekenhuisbeleid. Daarenboven geniet iedereen van interessante arbeidsvoorwaarden.

Innovatie zit in ons DNA

Als Vlaamse openbare instelling biedt het UZ Gent je een innovatieve werkomgeving. Met een focus op de academische werking, hightech toepassingen en onderwijs, onderzoek en ontwikkeling.  Bij het UZ Gent luisteren we echt naar jou.

6000 inspirerende collega’s

Het UZ Gent telt meer dan 6000 enthousiaste, gekwalificeerde medewerkers verdeeld over verschillende sectoren. Medici, paramedici en verpleegkundigen, maar ook andere universitair geschoolden,  administratief en technisch personeel. Allemaal jouw nieuwe collega’s.

  

TRANSLATE

VACATURE TELLER