Het grootste jobportaal voor architectuur, interieur & stedenbouw

Veldeman 1006 keer bekeken

Volgen

Deze werkgever heeft momenteel geen vacatures.

Veldeman

Info over de werkgever

Veldeman is een familiebedrijf dat sinds haar oprichting in 1960 is uitgegroeid tot een toonaangevende speler in schilderwerken en totaalafwerking. Samen met de meubelmakerij op hetzelfde adres leveren we maatwerk en kwaliteit bij renovatie- en afwerkingsprojecten. We transformeren zowel privéwoningen als scholen, kantoren, handelszaken, ziekenhuizen, overheidsgebouwen… 

Lange termijnrelaties zijn belangrijk voor ons, dat geldt voor onze medewerkers evengoed als  voor onze klanten en leveranciers. We vertrekken vanuit vertrouwen. Onze ideale collega’s zijn mensen waarop je kan bouwen, die houden van samenwerken en van oplossingen zoeken voor onze klanten. Verder leggen we allemaal de lat op vlak van kwaliteit graag hoog: vakwerk is onze passie.

De sfeer bij Veldeman is dynamisch en ongedwongen. Onze medewerkers appreciëren het dat de zaakvoerders elke dag op de vloer aanwezig zijn en dicht bij hen staan. Bovendien zijn er ook qua jobinhoud veel mogelijkheden, of je nu op onze werven staat, een coördinerende rol hebt, of creatief, commercieel of administratief meewerkt. Doordat we zowel voor particulieren als voor bedrijven en overheden werken en de complexiteit van de projecten varieert leer je continu bij, leg je veel nieuwe contacten en is er veel variatie mogelijk. Daarbij willen we een goede begeleiding voorzien en mensen de kans geven om zich te bewijzen. 

Kortom, Veldeman is een werkgever die tegelijk stabiel en betrouwbaar is maar ook een informele cultuur heeft, gebaseerd op respect voor de mensen die elke dag kleur geven aan de projecten van onze klanten.

  

TRANSLATE

VACATURE TELLER