Het grootste jobportaal voor architectuur, interieur & stedenbouw

Vitalis BV 972 keer bekeken

Volgen

Deze werkgever heeft momenteel geen vacatures.

Vitalis BV

Info over de werkgever

Het ontwerp

Uw dromen van een prairietuin, stadsoase, dak- of kasteeltuin met of zonder zwembad gieten onze tuinarchitecten in een gepersonaliseerd ontwerp. Dat doen we door goed te luisteren, vragen te stellen en uw verwachtingen in kaart te brengen. Zo weerspiegelt het ontwerp uw wensen en zetten we met het ontwerp de eerste stap in de richting van het eindresultaat.

In een dossier op maat kan u alvast wegdromen bij de details van uw nieuwe tuin via het ontwerp met een overzicht van de planten, materialen, tuinmeubelen en het budget.

De aanleg

Uw tuin aangelegd volgens de regels van de kunst. We doen voor u niets liever! De lat ligt hoog om u alle zorgen uit handen te nemen.

Waterdichte garantie op de voorbereidende werken, berekeningen, aanplantingen, verlichting en verhardingen, daar kan u op rekenen.

Het onderhoud

Uw tuin is uniek. Daarom ontvangt u een onderhoudscontract op maat. Een tuin die perfect in orde is op elk moment van het jaar is het resultaat. Heerlijk genieten van uw tuin zonder extra inspanningen of kopzorgen.

De inrichting met tuinmeubelen

Met een trotse blik op uw droomtuin is het nu tijd om verder te dromen over de inrichting. Tijdens een gezellig etentje uw gasten verwennen door de kwaliteitsvolle tuinmeubelen, samen rond het knisperend vuur van de buitenhaard of bij zomerse temperaturen afkoelen in uw tuindouche. Ten volle genieten in uw volledig ingerichte tuin, heerlijk!

  

TRANSLATE

VACATURE TELLER